Kalender 1994 februar

Malling Bjergevej 119 omkring 1920, hvor Bolette Øvlisen står i dæren, og broderen Niels står som nr. 4 fra venstre. Manden med skæg foran Bolette er Ole Olesen, der var ladefoged på Norslund. De to første fra venstre er henholdsvis forkarl og kusk på Norslund. Navnene kendes ikke, og heller ikke på de øvrige. Når der skulle ryddes sne, skulle hver gård stille en eller flere karle efter gårdens størrelse. Snekastningsholdet blev ofte inviteret på kaffe, og tit blev skovlene så varmet på komfuret, og derefter smurt med talg, så sneen bedre kunne slippe.
Malling Bjergevej 119 omkring 1920, hvor Bolette Øvlisen står i dæren, og broderen Niels står som nr. 4 fra venstre. Manden med skæg foran Bolette er Ole Olesen, der var ladefoged på Norslund. De to første fra venstre er henholdsvis forkarl og kusk på Norslund. Navnene kendes ikke, og heller ikke på de øvrige.
Når der skulle ryddes sne, skulle hver gård stille en eller flere karle efter gårdens størrelse. Snekastningsholdet blev ofte inviteret på kaffe, og tit blev skovlene så varmet på komfuret, og derefter smurt med talg, så sneen bedre kunne slippe.

Tilbage til oversigt 1994