Kalender 2003 juli

Bredgade 49, Malling. Sådan så bygningen ud kort efter at afholdslogen, "Mallings Håb" havde bygget sin afholdsrestauration. Den bestod som sådan indtil 1942, da Helga Svendsen overtog den. Kr. Himmelfartsdag 1943 åbnede hun biograf i bygningen. Den blev senere overtaget af kromanden i Solbjerg, Niels Peter Jacobsen, der drev den, indtil Per Hauberg overtog den i 1973. Den er vel landets mindste biograf, .men kendt for de mange filmpremierer. I denne sommer: 60-års jubilæum for biografen, 30-års jubilæum for Per Hauberg som biografdirektør og for Else Hauberg som slikmutter og billetsælger.
Bredgade 49, Malling. Sådan så bygningen ud kort efter at afholdslogen, “Mallings Håb” havde bygget sin afholdsrestauration.
Den bestod som sådan indtil 1942, da Helga Svendsen overtog den. Kr. Himmelfartsdag 1943 åbnede hun biograf i bygningen.
Den blev senere overtaget af kromanden i Solbjerg, Niels Peter Jacobsen, der drev den, indtil Per Hauberg overtog den i 1973.
Den er vel landets mindste biograf, .men kendt for de mange filmpremierer. I denne sommer: 60-års jubilæum for biografen, 30-års jubilæum for Per Hauberg som biografdirektør og for Else Hauberg som slikmutter og billetsælger.

Tilbage til oversigt 2003