Kalender 2010 april

Markedsføring af uddanne]sesinstitutioner er ikke noget nyt! Prospektet fra Malling Landbrugsskole på Starupvej ligger tidsmæssigt i perioden 1900 - 1920. Skolen bliver taget i brug i 1889 med 25 elever. Der er landbrugskrise i Danmark i l880°erne. Der er derfor behov for mere og bedre uddannelse af landmændene for at komme ud af krisen vha: intensiv dyrkning og større udbytte. Oprettelsen af jernbanen er ingen forudsætning for skolen, men det gjorde det lettere for elever og lærere at komme til Malling. I dag står hovedbygningen næsten uforandret og er en del af Jordbrugets Uddannelsescenter.
Markedsføring af uddanne]sesinstitutioner er ikke noget nyt! Prospektet fra Malling Landbrugsskole på Starupvej ligger tidsmæssigt i perioden 1900 – 1920. Skolen bliver taget i brug i 1889 med 25 elever. Der er landbrugskrise i Danmark i l880°erne. Der er derfor behov for mere og bedre uddannelse af landmændene for at komme ud af krisen vha: intensiv dyrkning og større udbytte.
Oprettelsen af jernbanen er ingen forudsætning for skolen, men det gjorde det lettere for elever og lærere at komme til Malling.
I dag står hovedbygningen næsten uforandret og er en del af Jordbrugets Uddannelsescenter.

Tilbage til oversigt 2010