Kalender 2010 juli

Udsigt fra Gammel Østergårdsvej til Stationspladsen i Malling ca. 1905. Bygningen til venstre med markiserne er købmand Torstensens forretning, den høje skorsten i baggrunden tilhører Malling Stavfabrik og Savværk. Helt til højre i billedet ses Malling Landbrugsskole. Foran stationen holder en række godsvogne med to lokomotiver foran begge med dampen oppe. Fotograf er Kr. Bach ”specialist i friluftsfotografi”, som der står på fotorammen. Kr. Bach har taget en de] billeder af Virksomheder og ansatte i Malling.
Udsigt fra Gammel Østergårdsvej til Stationspladsen i Malling ca. 1905. Bygningen til venstre med markiserne er købmand Torstensens forretning, den høje skorsten i baggrunden tilhører Malling Stavfabrik og Savværk. Helt til højre i billedet ses Malling Landbrugsskole. Foran stationen holder en række godsvogne med to lokomotiver foran begge med dampen oppe.
Fotograf er Kr. Bach ”specialist i friluftsfotografi”, som der står på fotorammen. Kr. Bach har taget en del billeder af Virksomheder og ansatte i Malling.

Tilbage til oversigt 2010