Kalender 2014 februar

Malling TV-forsyning i 1992 med Jacob Haugaard som vært.

Entertainer, musiker, skuespiller, tekstforfatter, politiker -Jacob Haugaards titler er mange. I 1992 debuterer han også som TV vært på DR i programmet »La os nu se« med små og store historier fra Malling. Stoffet får han gennem et lokalt meddelernet, som han selv udtrykker det. Formålet er at lave et lokalt TV, som alligevel har interesse for hele landet. Forpremieren er d. 7. november 1991 i Egelundshallen, hvor lokale borgere er inviteret til at sige deres mening om programmet. Premieren er d. 8. januar 1992. Emnerne vil være ting, som borgerne har fået ind på livet: Hvorfor er en begravelse så dyr, rapport fra den lokale Sherif om trafik og kriminalitet hver uge, hvad skal en konfirmationsgave koste osv.

Billede 1. »Lad os nu se om jeg har vundet«, siger Jacob, da to spejdere, Magnus Riis og Hans Lauberg, sælger lodsedler til TV direktøren. Bemærk spaden til venstre, som er omdannet til guitar. Foto 1992 Bent Sejersen. Billede 2. Anders Andersen i kontrolrummet øverst i tårnet. Pga. betonen og det runde rum er der rigtig god akustik. 1992. Billede 3. Jacob Haugaard og programmanden Tom Fisker. Der er travlt med redigeringen til aftenens program. 1992.
Billede 1. »Lad os nu se om jeg har vundet«, siger Jacob, da to spejdere, Magnus Riis og Hans Lauberg, sælger lodsedler til TV direktøren. Bemærk spaden til venstre, som er omdannet til guitar. Foto 1992 Bent Sejersen.
Billede 2. Anders Andersen i kontrolrummet øverst i tårnet. Pga. betonen og det runde rum er der rigtig god akustik. 1992.
Billede 3. Jacob Haugaard og programmanden Tom Fisker. Der er travlt med redigeringen til aftenens program. 1992.

 

Tilbage til oversigt 2014